3-4 Dec 2019 At The French National Center for Scientific Research (CNRS), 3 Rue Michel Ange, 75016 Paris (France)

Planning

Tuesday, December 3, 2019
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
›8:30 (30min)
›9:00 (30min)
›9:30 (1h)
Nobel Opening
Chair: Claude Henry
›10:30 (30min)
›11:00 (1h30)
Mathematics that Matters
Chair: Rafael Correa
›11:30 (30min)
›12:30 (1h30)
›14:00 (1h30)
Mathematical Programming
Chair: Alfred Auslender
›14:00 (30min)
›14:30 (30min)
›15:00 (30min)
›15:30 (30min)
›16:00 (1h30)
Voting in Practice
Chair: Rida Laraki
›16:30 (30min)
›17:00 (30min)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1